^

Elektronisk Personalliggare

- Tidrapportering med personalliggare för bygg, restaurang, frisör och tvätteri.

Varför elektronisk personalliggare?

För att motverka svartarbete och social dumpning finns det idag redan krav på personalliggare inom restaurangbranschen, frisörer och tvätterier. Från och med årsskiftet infördes även krav på elektronisk personalliggare inom byggbranschen.

Underlätta din och dina kollegors vardag. Med TimeOrganizer slipper du pappersrapporter, tidsspill och tjat. Dessutom får du med några få knapptryckningar ut rapporten som Skatteverket kräver vid kontroll.
Vår tidrapportering är dessutom godkänt av Datainspektionen och Byggnads.
tidrapportering personalliggare byggbranschen restaurang tvätteri frisör
Vill du att vi visar systemet?
 

Krav på elektronisk personalliggare även för byggbranschen

Skatteverket utför hårda kontroller sedan 1 januari 2016

Både den som bedriver byggverksamheten och byggets byggherre har sedan årsskiftet skyldighet att se till att det finns en elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras enligt Skatteverkets nya regler.

Om byggherren inte har anmält byggstart och byggarbetsplats till Skatteverket blir det böter på 25 000 kronor. Information från  intervju som Sveriges Radio gjort med Skatteverket

Vi kan reglerna
70% av våra kunder tillhör byggbranschen. Vi är fullt uppdaterade på de nya kraven och vad dessa innebär för er inom bygg. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se
tidrapportering app tidrapporteringssystem

Vill du att vi visar systemet?

Du vet väl att du alltid kan boka en så kallad demonstration? Vi guidar dig igenom systemet, ger tips och berättar hur TimeOrganizer kan förenkla vardagen för just dig och ditt företag.
Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se

TimeOrganizer är godkänt av både Datainspektionen och Byggnads.

De har tittat på systemet och har inga invändningar mot att TimeOrganizer används för tidrapportering i dess nuvarande utförande i och med att GPS-positionering sker endast vid in- och utcheckning och är valbart per projekt och användare.
Personalliggare skatteverket byggnadsfacket datainspektionen Personalliggare skatteverket datainspektionen Personalliggare skatteverket byggnadsfacket facket byggnads