^

Prova vår tidrapportering

30 dagar helt gratis! - Lätt att komma igång, lätt att säga upp

Hela vårt tidrapporteringssystem öppet att testas

Du binder dig inte vid någonting och kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna ifall du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Självklart har ni även fri tillgång till vår support på telefon 08-734 60 40 eller på esupport@timeorganizer.se helgfria vardagar 08:00-17:00 (med undantag för lunch 12:00-13:00).

Vanliga frågor och svar finner du under formuläret.Förnamn*
Efternamn*
E-postadress* (användarnamn)
Telefon* (inkl riktnummer)
Företagsnamn* 
Organisationsnummer*
Jag godkänner villkoren för provperioden
* = obligatorisk uppgift

Vanliga frågor och svar:

Efter att du registrerat dig skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter till den mailadress du angivit. Följ instruktionerna i mailet och du är snabbt igång. Trust-IT Sweden AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204). Vi garanterar även att din mailadress eller telefonnummer inte delas ut till tredje part.

Vi erbjuder dig att testa oss helt gratis och utan förbehåll i 30 dagar. Under den tiden finns samtliga funktioner i TimeOrganizer tillgängliga. Allt ingår redan från början.

Under testperioden kommer vi att kontakta dig för att höra dina synpunkter och om du har några frågor.

Det kostar ingenting och du kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna om du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr.

Alla dina upplagda användare, företag, registreringar, etc. kommer att finnas kvar. Det är bara att fortsätta tidsrapportera precis som innan. Läs mer om villkoren för köpet (öppnas i nytt fönster)

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med nya system därför erbjuder vi er en kostnadsfri kom igång-utbildning eller demonstration på plats hos oss i Stockholm. Har ni inte möjlighet att komma till oss åker vi självklart ut till er. Mer vår utbildning/demo 

Ps! Befinner ni er utanför Stockholm finns möjligheten att få en kostnadsfri utbildning eller demonstration via dator och telefon.

Både Datainspektionen och Byggnads har tittat på systemet och har inga invändningar mot att TimeOrganizer används för tidrapportering i dess nuvarande utförande. GPS-positionering sker endast vid in- och utcheckning och är valbart per projekt och användare.

tidrapportering app tidrapporteringssystem

Vill du att vi visar systemet?

Du vet väl att du alltid kan boka en så kallad demonstration? Vi guidar dig igenom systemet, ger tips och berättar hur TimeOrganizer kan förenkla vardagen för just dig och ditt företag.
Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se

"Det är ett mycket smidigt sätt att få in tidrapporterna på!"
 
Yvette Söderström,
Ekängen Bygg & Mark AB

Tidrapportering för såväl stora som mindre företag

Stockholms stad använder timeorganizer tidrapportering
Staples använder timeorganizer tidrapportering
Ekängen Bygg använder timeorganizer tidrapportering
tidrapportering tidrapporteringssystem
Etcon använder timeorganizer tidrapportering