Administrationen

All tidrapportering skickas direkt. Utmärkt som löneunderlag, fakturaunderlag m.m.

Tidrapporter snabbt och direkt

Allt skickas till admin så fort en tidrapportering avslutats

Löneunderlag, fakturaunderlag etc

Utmärkt underlag för löner, fakturor, projektrapporter etc.

Lönearbetet underlättas

Du slipper svårlästa pappersrapporter och beräkningar

Missa ingen fakturerbar tid

Säkra fakturaunderlag. Rapporter skickas direkt och tappas ej bort.

Partnerships

Äntligen slipper du jaga pappersrapporter!

Du kommer åt administrationen vart du än befinner dig och kan där hålla koll på all rapporterad tid samt skapa löneunderlag, projektrapporter, fakturaunderlag (och mycket mer) med några få klick.

Eftersom all rapportering sker digitalt slipper du pappersrapporter och sparar tid från lönearbetet.

Varför göra det svårare än vad det är?

Partnerships
Partnerships

Allt ingår, redan från början!

Du vet väl att du kan testa vår tidrapportering helt gratis och utan begränsningar i 30 dagar?

Väljer du att fortsätta efter testperioden är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr. Priset beräknas per aktiv användare varje månad och är exklusive moms.

00

pris per användare och månad

Vanliga frågor och svar

Varför behöver vi dessa uppgifter?

Efter att du registrerat dig skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter till den mailadress du angivit. Följ instruktionerna i mailet och du är snabbt igång. Trust-IT Sweden AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204). Vi garanterar även att din mailadress eller telefonnummer inte delas ut till tredje part.

Vad innebär testperioden?

Vi erbjuder dig att testa oss helt gratis och utan förbehåll i 30 dagar. Under den tiden finns samtliga funktioner i TimeOrganizer tillgängliga. Allt ingår redan från början.

Under testperioden kommer vi att kontakta dig för att höra dina synpunkter och om du har några frågor.

Det kostar ingenting och du kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna om du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Vad händer efter testperioden?

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr.

Alla dina upplagda användare, företag, registreringar, etc. kommer att finnas kvar. Det är bara att fortsätta tidsrapportera precis som innan.

Läs mer om villkoren för köpet (öppnas i nytt fönster)

Hur kommer jag igång?

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med nya system därför erbjuder vi er en kostnadsfri kom igång-utbildning eller demonstration på plats hos oss i Stockholm. Har ni inte möjlighet att komma till oss åker vi självklart ut till er. Mer vår utbildning/demo 

Ps! Befinner ni er utanför Stockholm finns möjligheten att få en kostnadsfri utbildning eller demonstration via dator och telefon.

Vad säger Datainspektionen och Facket om TimeOrganizer?

Både Datainspektionen och Byggnads har tittat på systemet och har inga invändningar mot att TimeOrganizer används för tidrapportering i dess nuvarande utförande. GPS-positionering sker endast vid in- och utcheckning och är valbart per projekt och användare.

Vill du att vi visar systemet?

Du vet väl att du alltid kan boka en så kallad demonstration?

Vi guidar dig igenom systemet, ger tips och berättar hur TimeOrganizer kan förenkla vardagen för just dig och ditt företag.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se

Partnerships
Get in Touch

Prova vårt tidrapporteringssystem
Fritt i 30 dagar

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr. Priset beräknas per aktiv användare varje månad och är exklusive moms.

Hela vårt tidrapporteringssystem öppet att testas
Du binder dig inte vid någonting och kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna ifall du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Självklart har ni även fri tillgång till vår support på telefon 08-734 60 40 eller på support@timeorganizer.se helgfria vardagar 08:00-17:00 (med undantag för lunch 12:00-13:00).

Ladda ner appen här:

Get in Touch