About

Elektronisk Personalliggare

– Tidrapportering med personalliggare för bygg, restaurang, frisör och tvätteri.

Varför elektronisk personalliggare?

För att motverka svartarbete och social dumpning finns det idag redan krav på personalliggare inom restaurangbranschen, frisörer och tvätterier. Från och med årsskiftet infördes även krav på elektronisk personalliggare inom byggbranschen.

Underlätta din och dina kollegors vardag. Med TimeOrganizer slipper du pappersrapporter, tidsspill och tjat. Dessutom får du med några få knapptryckningar ut rapporten som Skatteverket kräver vid kontroll.
Vår tidrapportering är dessutom godkänt av Datainspektionen och Byggnads.

Krav på elektronisk personalliggare även för byggbranschen

Skatteverket utför hårda kontroller sedan 1 januari 2016
Både den som bedriver byggverksamheten och byggets byggherre har sedan årsskiftet skyldighet att se till att det finns en elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras enligt Skatteverkets nya regler.

Om byggherren inte har anmält byggstart och byggarbetsplats till Skatteverket blir det böter på 25 000 kronor. Information från intervju som Sveriges Radio gjort med Skatteverket

Vi kan reglerna
70% av våra kunder tillhör byggbranschen. Vi är fullt uppdaterade på de nya kraven och vad dessa innebär för er inom bygg. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se

About
Get in Touch

Prova vårt tidrapporteringssystem
Fritt i 30 dagar

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr. Priset beräknas per aktiv användare varje månad och är exklusive moms.

Hela vårt tidrapporteringssystem öppet att testas
Du binder dig inte vid någonting och kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna ifall du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Självklart har ni även fri tillgång till vår support på telefon 08-734 60 40 eller på support@timeorganizer.se helgfria vardagar 08:00-17:00 (med undantag för lunch 12:00-13:00).

Ladda ner appen här:

Get in Touch