About

Tidrapportering online - Webbportalen

Komplett tidrapporteringssystem även på webben
Gör din tidrapportering online och slipp alla pappersrapporter.
I TimeOrganizer ingår ett heltäckande tidrapporteringssystem även på webben, med möjlighet att rapportera samma saker som i appen.

Du kan dessutom ta ut lönerapporter, rapportera frånvaro samt göra förinställningar för att underlätta din rapportering ytterligare.

Tidrapportering

Du rapporterar din tid arbetade tid baserat på företag och projekt.
Här rapporterar du även frånvaro. Enkelt och smidigt!

Löneunderlag

Ta enkelt ut en rapport för totalt arbetad tid, specificerat på företag/projekt och/eller tidsspann

Personliga inställningar

Förenkla din rapportering ytterligare genom att sätta förinställningar för arbetstid och lunch

Språkstöd

Vårt tidrapporteringssystem finns liksom appen på både svenska och engelska

Tillgänglig på alla enheter!

Med våra appar till TimeOrganizer kan du tidrapportera oavsett vart du är eller tid på dygnet. Du har den alltid med dig och rapporterar direkt på plats.

Självklart kan du även frånvarorapportera, få påminnelser samt rapportera tid i efterhand direkt från appen. Lätt som en plätt!

Tidrapportering för såväl stora som mindre företag

Här är ett urval av våra kunder idag

Partnerships

Allt ingår, redan från början!

Du vet väl att du kan testa vår tidrapportering helt gratis och utan begränsningar i 30 dagar?

Väljer du att fortsätta efter testperioden är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr. Priset beräknas per aktiv användare varje månad och är exklusive moms.

00

pris per användare och månad

Vanliga frågor och svar

Varför behöver vi dessa uppgifter?

Efter att du registrerat dig skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter till den mailadress du angivit. Följ instruktionerna i mailet och du är snabbt igång. Trust-IT Sweden AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204). Vi garanterar även att din mailadress eller telefonnummer inte delas ut till tredje part.

Vad innebär testperioden?

Vi erbjuder dig att testa oss helt gratis och utan förbehåll i 30 dagar. Under den tiden finns samtliga funktioner i TimeOrganizer tillgängliga. Allt ingår redan från början.

Under testperioden kommer vi att kontakta dig för att höra dina synpunkter och om du har några frågor.

Det kostar ingenting och du kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna om du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Vad händer efter testperioden?

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr.

Alla dina upplagda användare, företag, registreringar, etc. kommer att finnas kvar. Det är bara att fortsätta tidsrapportera precis som innan.

Läs mer om villkoren för köpet (öppnas i nytt fönster)

Hur kommer jag igång?

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med nya system därför erbjuder vi er en kostnadsfri kom igång-utbildning eller demonstration på plats hos oss i Stockholm. Har ni inte möjlighet att komma till oss åker vi självklart ut till er. Mer vår utbildning/demo 

Ps! Befinner ni er utanför Stockholm finns möjligheten att få en kostnadsfri utbildning eller demonstration via dator och telefon.

Vad säger Datainspektionen och Facket om TimeOrganizer?

Både Datainspektionen och Byggnads har tittat på systemet och har inga invändningar mot att TimeOrganizer används för tidrapportering i dess nuvarande utförande. GPS-positionering sker endast vid in- och utcheckning och är valbart per projekt och användare.

Vill du att vi visar systemet?

Du vet väl att du alltid kan boka en så kallad demonstration?

Vi guidar dig igenom systemet, ger tips och berättar hur TimeOrganizer kan förenkla vardagen för just dig och ditt företag.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-734 60 20 eller info@timeorganizer.se

Partnerships
About
Get in Touch

Prova vårt tidrapporteringssystem
Fritt i 30 dagar

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr. Priset beräknas per aktiv användare varje månad och är exklusive moms.

Hela vårt tidrapporteringssystem öppet att testas
Du binder dig inte vid någonting och kan säga upp ditt konto under eller direkt efter de 30 dagarna ifall du anser att TimeOrganizer inte passade just ditt syfte.

Självklart har ni även fri tillgång till vår support på telefon 08-734 60 40 eller på support@timeorganizer.se helgfria vardagar 08:00-17:00 (med undantag för lunch 12:00-13:00).

Ladda ner appen här:

Get in Touch